1-1 millió forint sérelemdíj Gyurcsány Ferencnek

A DK szerint azért kell fizetniük, mert azt állították a pártelnökről, hogy részegen törte el a bokáját. A Demokratikus Koalíció (DK) közleményében azt írta: “Amikor az állampárti média már tényleg semmit nem tud kitalálni azért, hogy ne a hatalom visszaéléseiről kelljen tudósítania, akkor elkezd az ellenzéki politikusokról hazudozni. Ezt tette a TV2 és a 888.hu is, amikor azt állították, hogy Gyurcsány Ferenc „túlzásba vitt italozás” miatt törte el a bokáját.”

 

760x0

“A Demokratikus Koalíció elnöke pert indított a fideszes propagandagépezet ellen, az említett médiumok pedig a perbeli egyezség szerint 1-1 millió forint sérelemdíjat kötelesek fizetni Gyurcsány Ferencnek.”

Azóta a 888 oldalán kikerül a helyreigazítás, igaz csak a cikken belülre helyezték el, így csak az olvashatja, aki az ominózus cikket is el akarja olvasni. A helyreigazítás szövege az alábbi volt:

Helyreigazítás:

A 2016. augusztus 01. napján “Matt részeg lehetett Gyurcsány a balesetkor” címmel megjelent cikk címében azt a valótlan tényt állítottuk, hogy matt részeg lehetett Gyurcsány a balesetkor. A cikk tartalmi részében azt a valótlan tényt híreszteltük, hogy túlzásba vitt italozás okozta Gyurcsány Ferenc balesetét, túlzásba vitt italozás nyomán következett be a baleset.

A cikkükben a ripostra hivatkozva jelentették meg, hogy “baloldali körökből származó megbízható értesülések szerint túlzásba vitt italozás nyomán következett be a baleset, egy lépcsőről zuhant le a szocialisták volt kormányfője.”

Természetesen mindezek az állítások hamisnak bizonyultak, így az említett médiumok a perbeli egyezség szerint 1-1 millió forint sérelemdíjat kötelesek fizetni Gyurcsány Ferencnek.

 • László Bedécs

  Na most már elég legyen ebből a félkegyelmű bohócból.Kötél kell ennek ,nem 1 millió forint.

  • Lajos Kovács

   Neked sem számít a bírósági határozat. Nem vagy te egy kicsit fideszes?

   • László Bedécs

    Nem egy kicsit sem.

   • Tőzeges Alfréd

    Valóban = még annak is kevés vagy! Egy helyen tudlak elképzelni “magas ” IQ-val = egy szépen kifestett lámpavason! Nyugi, már kinéztük a helyedet – le is foglaltuk számodra. Rohadt alg..i!

   • László Bedécs

    nézegess csak te anyád szégyene.Addig amíg van szemed,és addig örülj amig van.Te IQ bajnok.nomen est omen.Törd rajta a tökfejed.

   • László Bedécs

    Barom állat vagy.Beszari biboldó.Igencsak nagy az a büdös pofád.Én egy helyen tudnálak elképzelni a Jordán partján.Néz ki magadnak egy helyet a Negevbe.S,pusztulj Magyarországról.Vannak itt sokan,akik akkorát rúgnának a szaros seggedbe,hogy zúgva szállnál a Jordánig.Mire leesnél,éhen halnál a levegőben. ro zsi.

  • Zlatan Bako

   Anyádat kellett volna anno megfojtani a köldökzsinórjával és akkor téged már a világra sem szar!

   • László Bedécs

    Na,zabigyerek.Hogy témánál maradjunk,anyádat kellet volna agyonverni az apádf@szával.Bújj a félkegyelmű ülepébe!!!

 • Zlatan Bako
 • Zlatan Bako

  Érdekes, pedig nem Gyurcsányról látni úton-útfélen pálinkázós fotókat!

  http://vilaghalo.info/data/news/teasers/2015/12/31/1147/orban_palinka.jpg.1200x630_q85_crop-center_upscale.jpg

 • Zlatan Bako

  Érdekes, pedig nem Gyurcsányról látni úton-útfélen pálinkázós fotókat!

  http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s–32GVfASg–/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/19as2wuq5aib1jpg.jpg

 • Endre Ochtinszky

  így aztán most már tényleg munka nélkül gazdagodik.