A lovagkeresztes Bayer Zsolt lekurvaanyázta a Quimby énekesét

Érzelgős, már-már szentimentális válasz versike Kiss Tibinek címmel, egy kétsorossal reagált Bayer Zsolt a Quimby frontemberének a Hír Tv-ben elmondott dalszövegére. “Te felülsz az álmok foltos indián lovára,/és ellovagolsz hamar a k*rva anyádba” – írta a Magyar Idők munkatársa.

Kiss Tibi Veiszer Alinda műsorában arra a kérdésére, hogy politizál-e a dalaiban mostanában, elszavalta egyik versét, amely első két strófája a következő: “Miért ba*átok szét az országomat,/Miért rúgjátok hasba az ápolót,/Miért ültetitek szamárpadba a tanárokat,/Miért szarjátok szájba az álmodót? Ti még a Sátánnak is túl ge*k vagytok,/Még ő is megvet titeket,/Mert a Sátán bátran vállalja magát,/De ti hívőként lettetek hitetlenek.” – írja a Népszava.

A Quimby énekese a Hír TV-ben elhangzott vers után az Indexnek azt mondta, hogy a színházi darabhoz készült szerzeményt személyes élmény ihlette: egy ápolóval beszélt hosszan, aki elmesélte neki a történetét. A verset a darab szerint egy nagyon mérges csuklyás ember mondja el, aki – mint fogalmaz – “lehet néger, zsidó, meleg vagy mocskos libsi”. Hozzátette, hogy bár a vers az eredeti környezetében nyeri el valódi értelmét, a benne megfogalmazott dühöt ő is átélte. A mostani politikai helyzetről azt mondta, lassan inkább kabaréhangulata van, és művészileg egyre kevésbé ihlető, mert nem kihívás már, nincsenek benne inspiráló dolgok, olyan részletek, amelyeket nehéz átlátni.

Forrás: nepszava.hu , index.hu , Magyar idők

Fotó: MTI – Kallos Bea

 • Pingback: A lovagkeresztes Bayer Zsolt lekurvaanyázta a Quimby énekesét | Minden Ami Német()

 • Veronika Laska

  Bayer csótány szerintem meg te lovagoljál oda ahová Kis Tibit küldted a mamát most elég sokan emlegetik trágya szájú Zsóti

 • Magai Sándor

  Nem barátom a Bayer Zsolt, de Kiss Tibi sem lesz. Ugyanolyan mosdatlan szájú, trágár. Ez művészet? Amennyiben igen akkor nagyon nagy baj van a fejekben is akik az ilyet befogadják.

 • István Pityesz Bognar

  a simicskának volt igaza ……..

 • Glódi Péter Senior

  Nem vagyok kíváncsi, mit mond, böfög, Bayer Zsolt! Egyáltalán nem! Számomra nem létezik. Pont.

 • Takonypóc

  Te bajerzsótti. Te meg csinálj odahaza kistesót a te kurva anyádnak!

 • Karajan

  Egy ágyon, egy kenyéren,
  szemünkbe hulló fényben,
  tétovázó sötétben,
  szerelem fenyvesében,

  egy földön, egy hazában,
  égve egyforma lázban,
  hidegben, nyári lángban
  egyforma szó a szánkban,

  torkot fájdító perben
  tanúként egymás ellen,
  homlokod melegében,
  homlokom melegében,

  zárva eleven kőbe,
  lélekben összenőve,
  gyönyörű csecsemőnkre,
  ráhajlunk az időre.

Pin It on Pinterest

Köszönjük, hogy elolvastad a cikket!

Kérjük oszd meg Te is, hogy mindenki olvashassa...Köszönjük