Zárójel

Botrány!!! Azonosították a Trumpról kompromittáló értesüléseket összeállító egykori brit hírszerzőt

A brit külső hírszerzés egyik volt tisztje, a BBC és több más brit hírportál szerdán késő este közölt értesülése szerint Christopher Steele állította össze azt a dossziét, amely a jövő héten hivatalba lépő új amerikai elnökről, Donald Trumpról Oroszország birtokában lévő állítólagos kompromittáló adatokat tartalmazza. Az illető egyes értesülések szerint elmenekült angliai otthonából.

gettyimages-631481660-e1484164972190

Értesülések szerint a 35 oldalas jelentést Christopher Steele, a Secret Intelligence Service – közismert nevén az MI6 – egykori alkalmazottja készítette.

Egyes amerikai hírforrások már hónapok óta tudtak a dosszié létezésről, és arról, hogy egy volt hírszerzőtől származik. A férfi nemzetiségét és kilétét azonban nem fedték fel.
A nyilvánosságra került adatok szerint az 52 éves Steele az 1990-es években Moszkvában dolgozott az MI6 hírszerzőjeként. Később kilépett a brit titkosszolgálat kötelékéből, és társalapítóként létrehozta az Orbis Business Intelligence Ltd. nevű, magát üzleti hírszerzési vállalkozásként meghatározó, több más egykori brit hírszerzőtiszt irányította magáncéget.

A The Daily Telegraph című brit konzervatív napilap online kiadásának értesülése szerint a volt hírszerzőt hideg zuhanyként érte az, hogy a dossziéről kedden beszámoló CNN amerikai hírtelevízió felfedte nemzetiségét, nevének szerdai nyilvánosságra kerülése előtt pedig “menekülésszerűen távozott” a dél-angliai Surrey megyében lévő otthonából, mivel félti saját és családjának biztonságát.

A lap szerint Steele-t egy meg nem nevezett washingtoni cég bízta meg azzal, hogy gyűjtsön információkat Trump oroszországi kapcsolatairól. Az adatgyűjtést először az amerikai Republikánus Párt Trump-ellenes szárnyának tagjai, majd a demokraták finanszírozták.

A The Daily Telegraph szerint Steele megosztotta összegyűjtött értesüléseit az amerikai Szövetségi Nyomozó Irodával (FBI) is.

Az Orbis Business Intelligence Ltd.-t társigazgatója az 58 éves Christopher Burrows – jelentette a The Wall Street Journal. Az amerikai napilap szerdán telefonon elérte Burrowst, aki közölte: nem erősíti meg, de nem is cáfolja, hogy Steele állította össze a jelentéssorozatot.
4 hozzászólás

  • Trumfot az emberiség legyilkolója, az utolsó emberek kivégzője és meggyalázója kurvázva őket születésük óta a Rákóczi terével Miskolcnak, ami az összes médiát jelentette a világon tort ülve az emberek halála, csonkítása, gyalázata és kihalatása felett az összes jóemberével a teremtett világnak Magyarországon a világ-könyvtár berendezésű Rákóczi tere Miskolcnak könyveiket a világ minden részén emberi családon végrehajtva az ezer éves bibliai szereplői helyett sátán ezer éves gyilkosainak, a II-es elmeosztály nácijai helyetti gyilkolásuk közben tette meg náciként amerikai elnöknek, amit már többször leírtam, minket áldozott meg az összes világgyilkosa helyett Sátán református bibliájának összes vallása feszületével a berendezett világ vallásoknak. Elmebetege Trump a miskolci II-es elmeosztálynak, az összes amerikai politikus innen van állítva 130 éve. A gyilkosok Müller Péterrel és fiával járnak kivégzőgépként szerte a világon a Szörnyeteg koporsója néven idehozott távol-keleti pusztítójával Müller Péternek születésem óta. Gyilkolnak minden elmebeteg és nemi csapása helyett a Rákóczi térnek szerte a világon berendezve a miskolci Bertalan utcai árnyékok kíséretének kivégzőivel, cigánytelepével a náciknak.

  • Gyorsan bevenni a pirulákat mert az agybajod az égbe szökött!!!!Ne szívj annyi drogot!!!Inkább igyál!!!!

  • Mi vaaaaan???? H Kohut Katalin ?? Te érted amit irtál ?