DK: a Fidesz kezdje Orbán Viktorral a Soros György emberei elleni harcot

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólította fel a Fideszt, hogy ha harcolni akar Soros György magyar származású amerikai üzletember emberei ellen, akkor azt kezdje Orbán Viktor miniszterelnökkel. A DK ezt Németh Szilárd Fidesz frakcióvezető-helyettese szavaira reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel. Németh Szilárd sajtótájékoztatóján feltette azt a kérdést, hogy Majtényi Lászlót Soros György jelölte-e az államfői posztra és azt is elvárják, számoljon be, kit és kinek az érdekét képviselné köztársasági elnökként.

Az ellenzéki párt közleményében azt írta, Magyarországon csak egy emberről lehet biztosan tudni, hogy Soros György támogatásával lépett a politikai életbe, ez pedig Orbán Viktor, aki Soros-pénzből tanult Oxfordban. “Ha a Fidesz Soros György emberei ellen akar harcolni, akkor kezdje Orbán Viktorral” – olvasható a közleményben.

Fotó: kormanyvalsag.info

  • Pingback: DK: a Fidesz kezdje Orbán Viktorral a Soros György emberei elleni harcot | Minden Ami Német()

  • H Kohut Katalin

    Soros György magát magyarnak mondó magyarok ellenes csapása az állandó ördögöknek, amik kénköves tűzben jártak egykor, csúfolták kakasnak a Kohutokat maguk helyett, lemészárolva a Kohutnak átkeresztelt magyar embereket, mint minket utolsóként, ezért támogatta Orbán Viktor barakkos legyeit, meg a többieket kommunista időben, folytatták tovább az ébredő játszótér Bródyék által kezdett nemi csapások vallásaival, egykori Vénusz feszületeimmel, Rózsa nevekkel, állandó Varga Rózsa vasfüggönyös feszületes helyetti áldozásunkkal.

Pin It on Pinterest

Köszönjük, hogy elolvastad a cikket!

Kérjük oszd meg Te is, hogy mindenki olvashassa...Köszönjük