Juszt: Miért nem lehet kimondni, amit mindenki tud? Semmi nem a Pénztáros Lőrincé…

“Mészáros Lőrinc miatt kellett kidobni a gyerekeket a Fóti Gyermekvárosból?

NAPI MESE: Mészáros Lőrinc esete a földműveléssel

Nincs egy hónapja, hogy a fideszes Czibere Károly államtitkár bejelentette; megszüntetik a Fóti gyermekvárost. A gyerekeket “szétszórják” az országban, a kastélyt pedig átveszi az állam, Tuzson Bence fideszes képviselő cinikus szavaival pedig az “épületéhez illő funkciókat” alakítanak ki – félmilliárdos felújítás után.

A gyermekváros egy kiszuperált Károlyi-kastélyban működött, és az ilyen részben állami tulajdonú kastélyokra mostanában megnövekedett az igény a kormányhoz hű körökben.

Az állami vagyon részét képező funkcióval bíró épületek kiürítése, és átépítése reneszánszát éli ma, elég csak gondolnunk a Budai Várra, a miniszterelnök vejének köreibe sodródó Turai kastélyra, a Habsburg birtokra Felcsút határában, satöbbi.

A 24.hu értesülései szerint a kastély, valamint a hatalmas birtok Mészáros Lőrinchez kerül.”– írta a 24.hu.

Miért nem lehet kimondni, amit mindenki tud? Semmi nem a Pénztáros Lőrincé…

Juszt László

 • Antal Kormányos

  Tudjuk, csak várjuk mondja ki valaki olyan akire nem lehet mondani, bibsi, libsi, komcsi hogy lássa a birka had mi az igazság!
  Van eszünk, még ha azt is hiszik hogy nincs! A hívek is sejtik vagy némelyik tudja is csak homokba dugja a fejét nehogy be keljen látni, nagyon rossz lóra tette a tétet

 • Badovszky György

  Akárki mondja ki, azután akkor is libcs-komcsi- sorosbérenc-stb lesz, ha akkor született épp meg.

 • Miklós Kálosi

  Itt a nagy magyar igazság. Azok a családok , akiknek még fellelhető vagyonuk volt , holmi elértéktelenedett kárpótlási jegyekkel (vagy inkább érték nélküli) lettek “kielégítve”, ahelyett, hogy értékén kezelték volna a vagyont. A korábbi birtokosok viszont simán ki lettek ebből hagyva, úgy, hogy földönfutókká tették őket. A kormányon lévő (törvénytelen) hatalmat gyakorlóknak a 47- es államosítással semmi bajuk nincs, mert csak így juthatnak hozzá más vagyonához.Ha a magánvagyon szentségét , és sérthetetlenségét vesszük figyelembe, akkor az államnak sincs semmi köze ezekhez a birtoktestekhez, jószágokhoz.De hát akkor , hogy veszíthetné el az állami vagyon a közvagyon jellegét, és bunkó Kósa észjárása szerint, hogy vehetné fel a magánvagyon jelleget? Kíváncsi vagyok , hogy azok a műkincsek, amik magánemberek tulajdonát képezték korábban, mikor kerülnek véglegesen a múzeumokból a Habonyok tulajdonába? Mert fizikálisan már ott lógnak a falaikon, vagy ott díszelegnek a vitrinjeikbe, miközben a jogos tulajdonosok ádáz küzdelmet folytatnak , hogy visszakapják őket. Szóval ezek nem nyugszanak addig, ameddig nem lesz itt megint vérfürdő, ahol a magyar -magyart fog őlni,mint ahogy már ott vannak a jelei különböző rendezvényeken.

 • Nincs is senkinek kétsége e felől. Gondolom még a legelfogultabb fidesz-orbán rajongóknak sem. Mindez annyira szégyentelenül átlátszó és képtelen, hogy én szégyelem magam a magyar nép nevében, hogy ennyire hülyének nézhetők vagyunk. Meddig tűrjük még, hogy az orrunk előtt lopnak el mindent?

 • István Tamasi

  Ott lesz a Nemzetthy Szotyilaista Mutyisztán törpecárjának nyári rezidenciája.

 • Gabor Platthy

  Lattam mar sok kepet errol az emberrol,de olyat amelyen az ertelem leghalvannyabb jele is megjelenne az orcajan, meg nem. Oldalviz nelkul talan meg mindig arkokat asna. Ez eleg gaz.

 • Szekeres Ferenc

  Az arisztokraták kastélyokba költöznek, mert úgy illik.

 • János Dunai

  nem kimondani kell mert azt a hulye s tudja hanem szakszervezeti felkelest es 10 nap mulva elkotrodnak

 • Veronika Laska

  Tisztelt Juszt László ezt a kérdést feltette Botka Lászlónak is mert ő most hadat üzent a gazdagoknak igaz csak egynek Gyurcsény Ferencnek. A Lölönek meg a Viktornak nem. Mert, hogy így vagy úgy de üzlettársak.

  • Zsuzsa Rauscher

   Botkára is az édesanyja szavazzon. Szemét ember. Rá kell nézni a pofájára, mindent le lehet olvasni. Gyurcsánynak kinyalhatja ez ia a seggét. A lába nyomába nem léphet egyik sem.

Pin It on Pinterest

Köszönjük, hogy elolvastad a cikket!

Kérjük oszd meg Te is, hogy mindenki olvashassa...Köszönjük