Szeretnénk pénzt kérni!

„A pénztárcám, a pénztárcám, a pénztárcámba, de nincsen pénzem, Csuhajja. Ha nincs benne, majd lesz benne, az Orbán Viktor majd tesz bele, de csuhajja…” – ahogy az örökérvényű Klári néni énekli az Echo TV hírhedt felvételén, mi is bíztunk abban, hogy majd „a miniszter” megtölti a pénztárcánkat, de mivel mi nem igazán szeretjük a minisztert, erre vajmi kevés az esély.

Üres tárcával pedig nem lehet tárcákat írni. Fenntartási költségekre, minimális honorra, informatikusokra, na meg minden egyébre, ami egy online újság fenntartásához kell, nekünk is szükségünk van.

Nekünk nincs mecénásunk, nem áll mögöttünk sem pap, sem király. Épp emiatt bátorkodunk hozzátok fordulni, elvégre miattatok, értetek végezzük a munkánkat, hogy olyan híreket olvashassatok, amilyeneket a köztévé még akkor se mondana be a híradóban, ha leállna az MTI.

Nálunk nem kell előfizetni, még csak lapszámot sem vásárolni a sarki trafikban, mert ingyen van az egész. Inkább kitennénk most a virtuális kalapot, és arra buzdítanánk titeket, hogy adakozzatok bele, ha gondoljátok, és ha érdemlegesnek tartjátok a munkánkat. A milliók is jöhetnek, de a száz forintnak is örülünk (tényleg).

Mindenesetre köszönjük, hogy vagytok, akkor is, ha adtok, akkor is ha csak adhatunk nektek!

Barátsággal,

a 24/7 leányai és srácai

PayPal azonosítónk: info@mamedia.info

13444185_10201694924170908_609450487_n

Hogyan segíthetsz, hogy Tibi ne üres zsebbel jöjjön vissza?

Amennyiben van bankkártyád, akkor regisztráció nélkül is lehetőséged van, egy egyszeri tetszőleges összegű vagy havi rendszeres támogatást nyújtani a PayPalon keresztül.

Ehhez  kattints ide, írd be az összeget, és ha ezt havonta,  rendszeresen akarod nekünk nyújtani, akkor jelöld be a pipát a “Make This Recurring (Monthly)”dobozban. Ha a bankkártyáddal akarsz fizetni, akkor keresd az oldalon a bankkártya logók felett a “Don’t have a PayPal account? Use your credit card or bank account (where available). Continue feliratot, és oda kattintva regisztráció nélkül tudsz is nekünk utalni.


Ha szeretnél minket havonta fix összeggel támogatni, itt megteheted. Csak válaszd ki a legördülő menüből azt az összeget amennyit szeretnél nekünk küldeni, utána kattints a Kattints ide linkre:

Havi 1,000 forint 12 hónapon át: Kattints ide

Havi 3,000 forint 12 hónapon át: Kattints ide

Havi 5,000 forint 12 hónapon át: Kattints ide

Havi 10,000 forint 12 hónapon át: Kattints ide

Havi 25,000 forint 12 hónapon át: Kattints ide

 Magasabb összeg küldése esetén kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Választhatsz a fix, előre beállított összegek közül is. Válaszd ezt, ha egyszeri támogatást akarsz küldeni:

Egyszeri 1,000 forintos támogatás: Kattints ide

Egyszeri 3,000 forintos támogatás: Kattints ide

Egyszeri 5,000 forintos támogatás: Kattints ide

Egyszeri 10,000 forintos támogatás: Kattints ide

Egyszeri 25,000 forintos támogatás: Kattints ide

Magasabb összeg küldése esetén kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ha nincs Paypal hozzáférésed, és nem is szeretnél vacakolni vele, vagy más módon juttatnád el az adományt, esetleg más formában adományoznál, keress minket bátran az alábbi e-mail címen:

info@mamedia.info