KÖVÉR LÁSZLÓ ÖRÖKRE KITILTOTTA A PM SZÓVIVŐJÉT,TORDAI BENCÉT A PARLAMENTBŐL

A tiltás vonatkozik Szabó Tímeának, a PM társelnökének minden vendégére is.

Tordai Bence Facebook oldalán számolt be arról, hogy miután kidekorálta Orbán Viktor parlamenti dolgozószobájának ajtaját, Kövér László házelnök harmadszorra, egyúttal örökre kitiltotta őt az Országházból. Sőt, a tiltás vonatkozik Szabó Tímeának, a PM társelnökének minden vendégére is.

Így bünteti a Fidesz és Kövér László azt, aki véleményt mer mondani a kormány intézkedéseiről a Parlamentben.

A Facebook bejegyzés:

Kövér László nemcsak kitiltott a Parlamentből, hanem…

Tegnap Orbán parlamenti dolgozójának ajtaját dekoráltam ki, ahogy az a képen látható. A pitiáner bosszú nem késett sokáig: a nemzet bajuszos házmestere nagyon ideges lehetett, mert ma – immár harmadszorra, ezúttal “örökre” – kitiltott a Parlament épületéből.
De nem állt meg itt: a kollektív bűnösség elvét követve megvonta a belépés jogát Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnökének minden vendégétől. Ez azt jelenti, hogy a választók döntéséből az Országgyűlésbe jutott párt nem hívhat meg például szakértőket a bizottsági ülésekre – vagyis Kövér házmester, visszaélve jogkörével, ellehetetleníti egy ellenzéki párt munkáját.

Persze, Bajusz, csak így tovább, előre a putyini úton! De abban biztos lehetsz: elégtételt veszünk!

forrás: Gépnarancs

 • Dezső Németh

  Ez a faszszopó még nem tudja, hogy az “ÖRÖKRE” egy év múlva véget ér, hogy baszná meg a jó kurva anyját !…

 • Hegedűs Sándor

  Kövér László a Parlament Ház(mester)elnöke beteg ember, idegbeteg. Nehezen dolgozza fel kommunista pártállami múltját (amiben -én nem tudhatom- lehetett egy kis jelentős múlt is), majd a demokrata Soros ösztöndíjjal való együttműködését (talán Soros ügynök is lehetett), azután a Fidesz diktatúra keménykedő emberévé kellett válnia. Nem sok épeszű ember képes ezt a sok mocskot feldolgozni! Szerintem Tordai Bence aktivista örökké történő kitiltása olyan vicces! Komolyan hiszi ez a félnótás, hogy netán örökké a Parlamentben fog dolgozni? Szerintem még portás sem lesz, ha bukik a Fidesz, már pedig abban biztos lehet, nincs sok idejük!

 • Etus Mérges Vass

  az optimista-előbb utóbb tragádia lesz… csak inkább minél előbb.. kb így https://uploads.disquscdn.com/images/9d15712a4308f1baba5e447f85492c2ba2f6893e3b49c3cd4456f41f1f0a908e.jpg

 • Gyorgy Bartok-Csato

  Mit jelent ez az örökre ? Hitler is így gondolta, hogy örökre lesz, pláne Dzsugasvili, aztán egyszer csak seggre estek.

 • Tüske Zsófia

  szerintem Tordai Bence később is szabadon járkálhat a parlamentben akkor, amikor Kövér már belépőjeggyel sem teheti be oda a lábát.

 • Tisztánlátó

  Kövéréket kellene kitiltani az Országból az egész tolvaj hazug szemét dombra való bandájával,annyi kárt,okoztak ennek,a szegény Országnak!!!!!!!!!