Lesz mit radíroznia az Orbán oldal adminjának: saját Facebookján támadják a kormányfőt a kommentelők

Orbán Viktor Facebook-oldalán több lengyel kommentelő is árulónak nevezi a magyar miniszterelnököt amiatt, hogy nem a varsói kormány jelöltjét támogatta az EU-csúcson, hanem 26 másik tagországhoz hasonlóan kiállt Donald Tusk újraválasztása mellett. Egy kommentelő szerint elárulta a lengyeleket, egy másik pedig Júdásnak nevezte, páran tört magyarsággal írnak arról, hogy véget ért a lengyel-magyar barátság. — írja a Blikk.hu

Fotó: Facebook / Orbán Viktor

A lap szerint, a hirtelen jött haragnak az ad egy kis pikantériát, hogy március 15-ére ismét több száz lengyel demonstrálót várnak, hogy meghallgassák Orbán Viktor Múzeum kerti ünnepi beszédét.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Zero Hedge

  • Pingback: Lesz mit radíroznia az Orbán oldal adminjának: saját Facebookján támadják a kormányfőt a kommentelők | Minden Ami Német()

  • Zsuzsanna Heltai

    Na, már a lengyel szélsőjobbnak is áruló lett? Haladunk…

  • Horváth József

    utálják a magyarok ,utálják a lengyelek akkor már megbaszhatná a kurva anyját és eltakarodhatna a picsába

  • Kiszely Anna Mária

    Ez a szociopata senkit, semmit nem becsül, mindent és mindenkit csak kihasznál utána eldob!!! Tehát; hozza a psziho- és szociopata szindrómákat!!! Most legalább talán a lengyelek is megtapasztalták, hogy ennek a szava egy pityinkát sem ér!!! Ez bárkit elárul, hiszen egy gyáva, hazug, senki!!! Nem is lehet mást várni tőle, hiszen aki egy komcsi alomból jött és vérvörös komcsi lett, az csak azt adja ami ő maga!!!