Zárójel

MÉSZÁROST SÉRTI AZ ORBÁNNAL KÖZÖS KÉPE – VIDEÓVAL

Mészáros Lőrinc fennakadt a HírTV mikrofonján, de a felcsúti polgármester nem volt beszédes kedvében. Azért néhány semmitmondó tőmondatot sikerült kiizzadnia. Mivel ez a figura nem egy kifejezett Einstein, sem Alain Delon, elképzelhető, hogy azért képes  rezzenéstelen arccal  a kamerákba hantázni, mert tényleg nem tud semmit? Még jó, hogy a törvény nem ismerete, nem mentesít a felelősség alól.

fotó: HVG

Arra a kérdésre, hogy megelégszik-e a Balaton egy részének felvásárlásával, vagy vannak további tervei is a magyar tengerrel, morcosan cáfolta a kérdést felvető tényt is. Így nyilatkozott:

“Nem tudom én nem vásároltam be semmit.”

Ha hihetünk a gázszerelőből lett oligarchának,  akkor az történhetett, hogy valamelyik cége a sok közül önjáróvá vált, és a tudta és beleegyezése nélkül lement a közértbe, és vett egy céget, jelesül azt a Balatontouristot, amelyik a tóparti kempingek java részét birtokolja.

A Jobbik plakátjairól is kérdezték, melyek egy részén ő a főszereplő a jóbaráttal, Orbán Viktorral, és a hozzátartozó szöveg: “Ti dolgoztok, ők lopnak”.

“Mi biztos nem lopunk inkább csak dolgozunk köszönöm szépen.”

volt a rövid reakció

A  legrövidebb válasz arra a kérdésre érkezett,  hogy mit érez, amikor szembejön vele egy ilyen tacepao, tervezi-e, hogy feljelenti a készítőket:

Ez egy hányinger és fogok

Mészáros Lőrinc: Ez egy hányinger! #felcsút #meszaroslorinc

Közzétette: Hír TV – 2017. április 20.

OLVASTAD MÁR?   Reggeli a világszínvonalú magyar egészségügy bármely kórházából2 hozzászólás

  • Anyjuk, ideje valamit már nekünk is költeni a milliárdokból! Látod mindig csak a szomszéd jár rá a bankszámlánkra! Aztán ezek a plakátok mintha mi lopnánk magunknak!

  • Hát, én sem lennék túlzottan büszke, ha egy szarházi tolvaj hazug csalóval együtt ábrázolnának ! Még ha én vagyok is a képen a másik szarházi tolvaj hazug csaló ! …