Molnár Gyula: erős vezetővel szemben erős vezetőt kell állítani

A szélsőjobboldali populizmussal és erős vezetőikkel szemben a baloldalnak is erős vezetőt kell állítania – mondta Molnár Gyula, az MSZP elnöke az MTI-nek hétfőn Berlinben, ahol részt vett a Progresszív Szövetség (PA) nevű baloldali világszervezet konferenciáján.

Az ellenzéki párt elnöke a több mint 130 szociáldemokrata pártot összefogó szövetség kétnapos tanácskozásáról elmondta: fontos tanulság, hogy a baloldalon hiány mutatkozik erős vezető személyiségekből, és ugyan “hagyományosan nem így működtek a szociáldemokrata pártok, most mégis azt kell mondani, hogy erős vezetőre van szükség”. Ezt mutatja a német szociáldemokraták (SPD) kancellárjelöltje, Martin Schulz példája is, hiszen megjelenésével gyorsan és nagymértékben emelkedett pártja választói támogatottsága. ”Reményeink szerint erről szól majd Botka László miniszterelnök-jelöltsége is” – mondta az MSZP elnöke.

(Kép: MTI Fotó: Illyés Tibor)

  • Imre Póti

    Ki az erős vezető,hol az erős vezető,Gyurcsány Ferencen kívül nem látható ütőképes erős vezető,tudomásul kellene ezt végre venni és mögötte valamennyi ellenzéki erőnek felsorakozni.

  • Pingback: Molnár Gyula: erős vezetővel szemben erős vezetőt kell állítani | Minden Ami Német()

  • Veronika Laska

    Ez hülye

  • Jánosné Horváth

    Nem csak erős vezetőre van szükség,hanem korrekt, egyenes,nem agresszív, nem megmondó, nem kirekesztő,okostojásra! Aki lealázza azokat akiknek csak a szavazóit akarná lenyúlni. Üzengetve, nagy kegyesen hogy belehet állni mögé, és majd ő megmondja ki nem kell, a politika élvonalába, még a saját pártjából is! Egy kicsit több szerénységgel,mint önjelölt, korrekten betartva a tárgyalások előre egyeztetett tematikáját még nélküle! Mielőtt berobbant mint megváltó, több eredményt érhetett volna el! Úgy látszik a többi párt, akiket kitüntetett figyelmével, soron kívül, nem díjazták valahogy ezt a stílust! Még ha közös, korrekt, emberi hangon, megegyeztek volna egy választási összefogásban, utána is lehetett volna egyénileg megmérettetni magukat! “Egyedül nem megy”! Kompromisszum készség meg kiveszett!

Pin It on Pinterest

Köszönjük, hogy elolvastad a cikket!

Kérjük oszd meg Te is, hogy mindenki olvashassa...Köszönjük