Zárójel

„PUTYIN PINCSIJEI” – MOLINÓ A FIDESZ – SZÉKHÁZON!

Kedden reggel a Lendvay utcában lakókat az a látvány fogadta, hogy a Fidesz székház környéke kissé megváltozott.

7 óra után élő Facebook-videóban Juhász Péter, az Együtt alelnöke megmutatta élő bejelentkezésében, hogy politikusaik a hétfő esti történések hatására felkeresték a Fidesz Lendvay utcai székházát és

“Putyin pincsijei”

“Szégyelld magad, Orbán!”

“Eladtátok a hazánkat”

szlogenekkel teleírt molinókat aggattak fel.

Az akció apropója természetesen a hétfői CEU-t ellehetetlenítő törvénymódosítás aláírása volt.

Jövőnk gyilkosaiEzt írjuk éppen most a Fidesz-székházra

Közzétette: Juhász Péter – 2017. április 10.

 

OLVASTAD MÁR?   Reggeli a világszínvonalú magyar egészségügy bármely kórházából6 hozzászólás

  • Jó ez a Flash-Mob, de a vidék Magyarországa mikor és hogy fog “megmozdulni”?

  • ruhes zsuidok még ruhesebb zsidók ellen.akkor minek?volt valaki aki forintositott megoldoprogrammal jelentkezett?senki .akkor nyomja a sok kis berenc zsidaja meg melegvaltast akaro fiosztogatast tovabb vinni akaro tetves zsidaja a jó kurva edesanyjaba orbannal meg hir tv-s volt fideszes fötolvajjal jobbikostól együtt.vagy közvetlen népszavis elso embert akit mi a nép folyamatiosan ellenörzünk népszavival masodpercalapu rendszerben vagy semmi.daridózhat a cigány tovabb a takkknyoSS ZSIDÓIVAL EGYÜTT.KAMAT NYET A LAKOSSAGNAK LEGALABB MINDEN HITELTIPUSRA KÖLTSEGMENTESEN ES BUNTETÖ ES KESEDELMI KAMATOK NÉLKÜL.AZ UTÓBBI KETTŐ VISSZAMENÖLEG RENDSZERVALTASIG-BUNTETÖ KESEDELMI.TARSADALMI LÉTMINIMUM ALATT DE MINIMUM 100 EZER FT ALATT-UTANÁLLVA MINDIG-NINCS AMI A 0 ÉV RABLASAIRA TEKINTETTEL FELÜLVIZSGALT!! ALLAMPOLGARI ALAPÚ ES ERRE JÖN RA EVENKÉNTI MUNKAVISZONYRA MÉG HAVI EZER FT DE 40 EV A PLAFON.HA TÖBB KELL MAJD VALLALNAK KÉT MUNKATA LEGKISEBB ORABER 1500 FT NETTÓ.SZJA MEGSZÜNIK ES A MIN.BERRE -HETI 30 ORAS MUNKAHÉT AMUGY-IS 100% TB AMIT EGYENI VALLALKOZOKÉNT MUNKAADÓKÉNT FELULVIZSGAL A NAV ES ELENGEDHET BELÖLE MÉG A MEGSZUNTETETT VALLALKOZOI LANC ES A 6 MILLIARD EUROS EVI ALLAMI IPARI NAGYBERUHAZASOK AZ 1 MILLIO KAMATMENTESEN MEGVASAROLHATO FEL HEKTAROS PORTAK MEG NEM HOZZAK AZ EREDMÉNYT.EZEK AZ UJ IPARI CEGEK RESZVENYILEG VAGY AKARHOGY AZONNAL A TB TULAJDONABA MENNEK,VEGKIELÉGITES MEGSZUNIK IGY A SOK ITT VADASZO KULFOLDI KÖZVETITŐ EMBERKERESKEDÖ FOSZTOGATO KIESIK MERT A MULTINAK NEM LESZ ERDEKE KERULOVEL ALKALMAZNI.A TULORA 6000 FORINT IGEN 6 EZER FT IGY TULORA HELYETT A GYALOGSAGOT UJ FELVETELESEKKEL PÓTOLJÁK MIG A DOKIK DOLGONAK SZIBVESEN TÖBBET.AZ UJAKAT FELUGYELETTEL MUTTETNI ES A FELÜGYELET PLUSSZ 6000 FT ORANKÉNT AZ ADOTT NAPRA TELJESEN.

  • FÉLHÜLYE ZSIDÓ HÁTULRÓL MELLBE.ERRE A MAGYAROK SZARNAK TE NYOMORONC.A KURVA ANYADAT USZITSD A MELEGVALTASERT A NYAKUNKON TE BÜDÖS EMBERTORZÓ.

  • ez a Dunai János…. ez most itt ragadt hungarista -nyilas, vagy már az új nemzedék a Gárdából….ilyen mocskot… és ráadásul a magyar helyesírással még nyomokban sem találkozott….új-esküdt székely-román, Szlovák, Szerb,Ukrán hozadék….volna… aki itt zsidózik.. hát minden fajnak, embertipusnak létezik sajátos jellembeli sajátossága..ami lehet rendkivül utálatos és utálkozást kiváltó vagy nem…mondjuk jómagam estelkedem -József Attila ünnepén, hogy ilyen trágyában ragadt elmék is veszik maguknak a bátorságot az írásra–

  • No persze… megmozdul az… átfordul a bal oldaláról a jobbra.. az ágyában….

  • Ha csak ennyire telik, akkor sajnos valóban az óvodás szinten vannak. A jelenlegi hatalmat észérvekkel bármikor le lehet győzni. Csak ahhoz a legyőzni akaróknak is le kellene mondani a kiváltságosságukról. De ez úgy látszik, hogy nekik sem megy. TENGERPICI 2017.04.12.