Zárójel

Szász Jenő tudja tutit!

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet nagy tudású vezetője Székesfehérváron árulta el a titkot, amit intézete szorgos munkával megfejtett. Szász abból az alkalomból beszélt, a magyar zászló és címer emléknapján március 16-án, hogy átadták az intézet által meghirdetett esszé- és rajzpályázat díjait.

A pályázatra, amelyet az intézet az Emberi Erőforrások Minisztériumával közösen hirdetett meg, Kárpát-medence minden pontjáról érkeztek pályaművek, így a díjátadó ünnepségen is valamennyi tájegysége képviseltette magát az egyszervolt Magyarországnak. A szakmai zsűri korosztályonként és témánként, valamint műfajonként is értékelte a pályaműveket. A képzőművészeti zsűrit Jankovics Marcell, az MMA tagja vezette, az esszéket bíráló bizottságot, pedig Takaró Mihály író.

A védnöki  testület  is kivételesen jelentős személyiségekből állt, úgy mint Czunyné dr. Bertalan Judit kormánybiztos, Szász Jenő, a pályázat kiírója, Németh Szilárd Fidesz alelnök, rezsibiztos, és  Wittner Mária, egykori 56’os szabadságharcos.

Ennyi bevezetés után lássuk a tutit!

Szász Jenő az évi 1,3 milliárdból gazdálkodó intézet vezetője beszédében fellebbentette a fátylat a nagy titokról, hogy  pályázatuk erőssége az a tény, hogy  egyszerre felel meg a magyar és keresztény kettősségnek, amely tulajdonképpen Szent István-i örökség. A szónok ezután adott egy kissé zavaros magyarázatot arra tényre is, hogy miért ajánlotta fel hazánkat István Szűz Máriának.

Végezetül,  az NSKI elnöke még egyszer megemlítette a nemzeti zászlót és címert, amelyek biztos kapcsot jelentenek az elszakított országrészek és az anyaország között.
7 hozzászólás

 • Ki ez a Szász Jenő! Ja, hogy garázdálkodhat 1.2 milliárddal, az ebben a korrupt világban nem újdonság! Továbbá történelmi tudása hiányos, és nem érti az összefüggéseket, ennyi tudatlan, iskolázatlan vezető állású ember között szintén nem feltűnő, akkor most ebben mi a hír? Netán, hogy a határon túlélő magyar honfitársainknak adtak meg egy kis morzsát, ám legyen!

 • Szóval Jenci te kis szőrös talpú keresztény 1,3 milliárdból vásároltok szavazatokat. Te Jenci szerinted mit szólna ehhez Jézus? Tudod ki az ugye Jenci? A legnagyobb zsidó, akihez imádkoztok és mocskoljátok meg pusztítanátok őket a nagy kereszténységi összeröffenésben.

  VIlI.Parancsolat!
  “Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!
  Az emberek közti kapcsolatok legfőbb munkálója az emberi beszéd. E nagy adománnyal nem élhetünk vissza, nem használhatjuk mások kárára. A parancs a nyelvvel elkövethető legnagyobb bűnt is jelzi, s általánosságban is elénk állítja az igaz beszédet, mint Istentől szabott kötelességet. ”

  X.Parancsolat!
  “Mások tulajdonát ne kívánd!
  Az igaz cselekedetek mellett az igaz érzések, gondolatok, vágyak is az isteni akarat teljesítéséhez tartoznak. “

 • Jézust megkeresztelték… Valami Szent János… Az APJA ! Az zsidó !… Ne keverjük a dolgokat …

 • TE KEVERSZ ITT DOLGOKAT.HA VALAKI ZSIDÓNAK SZÜLETIK MERÜLHET MÉG AZ ÓCEÁN MÉLYÉRE IS AKKOR IS ZSIDÓ MARAD.AMI VÁLTOZIK AZ CSAK A VALLÁSA.

 • Én úgy tudtam, hogy ha valaki egy vallást alapít, akkor legalább Ő tagja a maga alapította vallási közösségnek… Mert a zsidóság nem létforma, nem népcsoport, hanem vallás… Asziszem…

 • Hogy rohadjanak meg ezek a mocskos szarháziak,mennyien élősködnek még rajtunk,el tűnhetnének már Viktorral együtt a jó büdös francba! nekünk olimpia helyett az lenne az álmunk,jó lenne ha legalább ez teljesűlne!