Zárójel

TÜNTETÉS ORBÁN ELLEN, MÁR NAPKÖZBEN IS – TÜNTETŐK SZÁLLTÁK MEG ORBÁN LEENDŐ MUNKAHELYÉT – Frissítve!

                                                FRISSÍTVE!

Mindeközben Orbán Viktort Grúzia fővárosában, Tbilisziben tüntetők várták, akik kifütyülték, mert elítélik, hogy nekiment középeuróapa legjobb egyetemének, a CEU-nak.

Ma délelőtt váratlanul  a Párbeszédhez tartozó politikusok és aktivisták egy csoportja megszállta a budai várban a Karmelita kolostor közvetlen környékét, ezzel demonstrálva az urizáló Orbán-kormány ellen.

A megmozdulás a munkát is megbénította, hiszen az ott dolgozók  nem tudtak bejutni a munkaterületre.

A magukat összeláncoló tiltakozók tábláin ilyen szlogenek álltak:

“Állítsuk meg Orbánt”

“Nem akarunk uralkodót a várba”

“Orbán nem uralkodhat fölöttünk”

“Urizálás helyett alapjövedelmet”

 

Szabó Tímea, a Párbeszéd országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy a Vár a magyar embereké, és nem hagyják, hogy Orbán elvegye tőlük, később hozzátette:

“nem engedjük, hogy Orbán Magyarországból Oroszországot csináljon, illetve lassan már a koronát is felhozatja és a fejére teszi.”

Odaláncolták magukat a Párbeszéd aktivistái Orbán 100 milliárdos várbeli építkezésének bejáratához, hogy akadályozzák az építkezést. Mint mondják: "nem uralkodót akarunk!"

Közzétette: Kettős Mérce – 2017. április 21.

A tüntetők fellőttek két, a filmekből is jól ismert petárdát, amit a rendőrök felfokozott állapotukban enyhén szólva túlreagálták. Amennyiben újabb értesüléshez jutunk, azonnal közzétesszük.

OLVASTAD MÁR?   Kormányakarat: minél több iskolában legyen lőtér4 hozzászólás

  • MKSZÁROST SÉRTI,HOGY EGY FÉNYKÉPEN VAN ORBÁNNAL NAGY DOLOG MINKET MEG AZ SÉRT,HOGY EGYÜTT LOPJÁK A MIÉNKET ORBÁN MÉSZÁROS IS KÖLTŐZIK A VÁRBA:??? AZTÁN MEG EGYÜTT VONULTOK PORÁZON A SITTRE.

  • a kurva anyadat alapjövedelmet.jól fizetö munkat ezert 6 milliard euronyi beruhazast evente az állani nagyiparba felesben az 1 millio felhektaros porta klimaallo kivitelezesevel az alföldön 10 db 100 ezres uj mezövarosban öntözö csatornakkal viztarozo tengerekkel duna tisza összekötesevel több helyen is viztarozotengereken keresztül.az evi 56 milliard eurónyi adobeveteklböl futna.kamatmentes lakossagi hiteleket.a bunteto kesedelmi kamatokat megszuntetni visszamenöleg 2000 -ig az alapkamatot is elfelejtetném a még élő szerzödesekre es a kilakoltatasokat rendezni.mindenfajta vegrehajtast leallitani.munkát a visszavett 4 ha feletti földeken is allami tulajdonban mukodtetve.minden állami ipari beruhazas eredményet-gyarat uzemet stb-a tb tulajdonába!!

  • vannak huszan az otthoniakkal…vastag bör hókuszpók hatha összejön valami…remélem bilincs segély…

  • AKI HALLJA, ADJA ÁT 1956 – 2018!!!

    Hazánk illetékesei orbán viktor miniszterelnök vezetésével jelentős mértékben érdekeltek a bankok bűnös tevékenységének a lehetőségeik szerinti legalizálásában. Korábban nem mertem volna le írni, hogy ebben jelentős mértékben anyagilag is érdekeltek, amiért HAZAÁRULÓKNAK KELL TEKINTENEM ŐKET!!! NEMZETI KATASZTRÓFÁNK OKOZÁSÁBAN TÁRSAK!!! Az MNB forintositási akciója egyértelműen ezt a legfelsőbb szinten engedélyezett és támogatott, a szervezett bűnözés kategóriájába tartozó bűncselekmény bizonyítja. A NEM LÉTEZŐ DEVIZÁT FORINTOSÍTOTTÁK! A “DEVIZA HITELESEK” FORINT MILLIÁRDJAIT SZÉTOSZTOTTÁK!!! Egyértelműen és világosan mindannyiunknak meg kell értenünk, hogy orbán viktornak és bűntársainak személyes büntető jogi érdekük a jelenlegi viszonyok fenntartása, a bankok védelmének a biztosítása, akár fegyverrel is! Ezért a velük történő tárgyalásoknak semmi értelme!!! Csak időhúzás és még több tragédia a devizás családoknál. Ezért lenne rendkívül fontos MINDEN DEVIZÁS CSALÁD ÖSSZEFOGÁSA, EGYÜTTMŰKÖDÉSÉNEK A LÉTREHOZÁSA A 2018-AS VÁLASZTÁSOKRA! 1,5 MILLIÓ CSALÁD KÉT TAGGAL ÉS EGY BARÁTTAL TÖBB MINT HÁROM MILLIÓ SZAVAZATOT EREDMÉNYEZNE. EBBE A CSAPATBA VÁRNÁNK EGYÜTTMŰKÖDÉSRE MINDAZOKAT A SZERVEZETEKET ÉS ÁLLAMPOLGÁROKAT, AKIK A 2018-AS VÁLASZTÁSON AZ ORBÁN KORMÁNY ÉS ANNAK A RENDSZERÉT AKARJÁK LEVÁLTANI! EZZEL A TÖMEGGEL MÁR LEHETŐSÉGE LESZ EGY 2018-BAN MEGALAKULÓ SZAKÉRTŐ KORMÁNYNAK – TÖBBEK KÖZÖTT – A DEVIZÁSOK TELJES ANYAGI ÉS ERKÖLCSI KÁRTÉRÍTÉSÉRE EGY FÜGGETLEN ÜGYÉSZI VIZSGÁLAT ÉS BÍRÓSÁGI ÍTÉLET UTÁN!!!

    You Tube – Mácsai Pál: „DICSŐSÉGES NAGYURAK…!”